Након инцидента за православни Божић када је наводно избила свађа за породичним ручком, након чега је Душко пљунуо и ошамарио Јелену, чему су сведочили родбина и пријатељи, све су гласнија шушкања да је пар пред разводом.

Душко се поводом свега огласио само једном са тврдњом да није било насиља, а Јелена је често постављала оснажујуће статусе и делила фотографије и снимке са наступа, најпре новогодишњег, који је одушевио све оне који су Нову годину прославили испред Скупштине Србије, тако и из Дубаија где је наступала у једном престижном клубу који је угостио само највеће звезде шоубизниса.

Међутим, Јелена и Душко наводно су донели одлуку која ће многе изненадити.

Како извор близак пару тврди, они не планирају да се разведу.

- Истина је да нема ни говора о разводу. Ако се нешто и догодило тог спорног дана, њих двоје су довољно зрели да сами реше проблеме које имају - рекао је извор.

Објаснио је и да Карлеуша и Тошић имају заједнички циљ.

- Обоје стављају на прво место своје ћерке, а и Атина и Ника везане су и за мајку и за оца. Како су већ велике и могу да прате шта се пише, Јелени и Душку примарно је да их заштите од сензационалистичких натписа о њима - истакао је извор за "Скандал".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tosickarleusa

Иначе, раније се писало да се фудбалер привремено иселио из породичне куће због изречене забране приласка певачици, али су на крају одлучили да ипак склопе примирје и посвете се одгајању и васпитању ћерки.

Домаћи медији писали су и да се Тошић склонио у Турску где је спојио лепо и корисно, односно, иако је у Истанбул отишао послом јер ради на каријери фудбалског менаџера, није пропустио да се мало и опусти и добро проведе.

Подсетимо, Јелена и Душко су у браку од 2008. а често се писало да имају проблема у браку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".