Ацо Пејовић био је гост емисије на "Курир" телевизији, где је открио причу коју до сад нисмо имали прилике да чујемо. 

Наиме, реч је о снимку који броји милионске прегледе на Јутјубу. Није у питању спот, већ снимак концерта, где певач пева песму "Да си ту", док девојка на којој је кроз читаву нумеру усмерен кадар, плаче. Ацо јој као прави џентлмен прилази и љуби јој руку док јој пева.

- Ја бих волела да пустим један снимак, који је иначе виралан на друштвеним мрежама, и шири се. Сви коментаришу како ти тако изазовеш такву емоцију да сви плачу, а девојке су у потпуном трансу ако могу тако да се изразим. Јел ти жао шта радиш твојим фановима, и како они реагују. Питала је водитељка.

- Док они тако реагују значи да је добро. Да ова девојчица је плакала. Њу сам једном имао прилику да упознам, и то је сасвим случајно било, замисли да сам је препознао, и то после толико времена. Док сам певао у Будви видим у публици ове окице, и препознао сам је, смејали смо се а она је стварно дивна једна девојчица. Рекао је певач.

- И сада је поздрављам, хвала јој што је обележила овај концерт на овакав начин.

- Њу на снимку држи другарица. Надамо се да је сад срећна и да је пронашла неког кога воли, да више не плаче због несрећне њубави. Надовезала се водитељла.