- Ђоле и ја обележавамо увек Дан заљубљених уколико не радимо. У том случају обавезно одемо на неку вечерицу и морам да кажем да увек добијам поклоне и то заиста обожавам - рекла је Весна.

Како и сама признаје, ужива у поклонима које неретко добија од свог драгог, а оно што је чини посебно испуњеном женом је што њеном драгом не треба повод да би је изненадио.

- Купим и ја њему, али дефинитвно више он мени (смех). Веома често ме изненади, чак невезано за празнике. Сваки пут кад види да ми се нешто допада или процени да ми баш то нешто треба, он ми купи. Много пута види нешто и жели да ми купи јер сматра да ће ми то одлично стајати, мада неки пут ми донесе неки комад гардеробе, где ја кажем да је то одлично, али нисам у том елементу сад расположена, ајде ми то да вратимо. Никада се није наљутио када то кажем, само резимирамо заједно да ли у том моменту нисам довољно јела или сам ненаспавана (смех) - искрена је била певачица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novosti

 

Многе девојке маштају да поред себе имају пажљиве и осећајне партнере, а Весна Ђогани сматра да је у том случају права срећница. Кажу да многе искусне жене наводе свог мушкарца да добију баш то што желе, међутим код ње то није случај.

- Ђоле је увек био пажљив, заиста по том питању немам никакав проблем, чак ми је већи проблем да га наговорим на неке друге ствари. Милион година смо заједно и једноставно и он зна шта ја волим и обрнуто - истакла је.


Расправе и чарке су саставни део сваког односа, па и љубавног, те нас је занимало да ли се брже посвађају или помире, али и ко је у њиховом односу тврдоглавији.

- Ми се заиста ретко свађамо, једино што некада немамо исто мишљење о нечему али то никада не пређе у свађу. Увек се трудимо да нађемо неки компромис и аргументовано објаснимо своје ставове. Дефнтивно сам пре ја увек попуштала, а он некако дуже држи, али то се заврши тако што се само погледамо и кренемо да се смејемо, па се питамо што смо се расправљали око неке глупости која је небитна - признала нам је краљица ТикТока, како је многи називају.


"Дела, не речи" је дефинитвно порука коју је Ђоганијева послала. Управо из тог разлога давних дана пала је на великог шармера Ђолета, па нам открила који ће његов гест заувек памтити.

- Мене је дефинитивно освојило када сам ја урадила силиконе и он је дошао у пиџами и спустио ме да легнем у кревет. Ја сам тада прво два сата плакала и покушавала паметница да све сама урадим и нисам могла и онда сам га ипак назвала и буквално је дошао у пиџами и папучама. Иначе тада још увек нисмо живели заједно. Рекао ми је да сам тврдоглава што га нисам одмах позвала да ми помогне и сутрадан је поново дошао да ме подигне, чак ме је умио, опрао ми зубе и опрао ми косу. Ето, то ми је нешто најромантичније - открила нам је Ђоганијева.

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".