Она никада није желела детаљно да прича о старијем Пеци због тога што није део јавног света, али је овај пут открила једну тајну. Многе је занимало колико је Пеца старији од Александре, а сада је изнела истину. Наиме, Александра има 25 година, док Пеца има 49, дакле 1973. је годиште, према њеним речима.

- А када већ причамо о годинама - морам да вам откријем једну занимљиву ставку. Разлика у годинама између Јована и мене иста је као између мене и Петра, а то је 24 године - написала је Александра Суботић на свом Инстаграму.

Иначе, једном приликом признала је како се упознала са партнером.

- Упознала сам га крајем фебруара, почетком марта месеца на његовој викендици. Дошла сам са ћеркицом код њега на вечеру. Али пре тога смо се чули и дописивали један дужи период. После тога смо наставили да се виђамо, ја сам долазила са другарицама у Нови Сад и почели је једно заиста лепо дружење, а након тога сам себи допустила да се опустим и заљубим. Све је кренуло онако неозбиљно, с обе стране, али онда је љубав узела маха и ето докле смо сада стигли - написала је Александра и решила мистерију многима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".