Недавно је са својим бендом "Манескин" направио више него успешну кампању за "Гуцци", а након победе на Евровизији светски брендови се утркују у сарадњи са њима.

Фото: Профимедиа

 

Дамиано, који је миљеник жена, многима је нажалост сломио срца када је открио да "могу само да га гледају, али да га не додирују", односно да има поверења у своју дугогодишњу девојку, алтернативни модел Ђорђу Сорели.

До сада је био повезан са многим женама, а посебно са басисткињом Викторијом Де Ангелис, иако је то у више наврата одлучно демантовао, истичући да није тип који вара.

Међутим, ово није сасвим тачно. Наиме, и Викторија и он су безброј пута медијима давали двосмислене изјаве да се воле "више од живота, љубавника, брата и сестре", а сада су учесници "Икс Фактора" са којима су учествовали рекли да није све баш онако како изгледа.

Наиме, није тајна да је пре првог јавног наступа Лукреција Петрак прекинула с њим, својом првом великом љубављу, којој је посветио неке песме са првог албума, и да је њихова чувена балада "Цоралине" посвећена управо њој.

Дамиано, емоционално сломљен, није се понашао како треба, а присутни тврде да је управо тада ступила на сцену, нико други до Викторија.

- Љубили су се на сваком кораку, а из собе су се чули знате већ какви звуци и лупање. Дамиано је инсистирао да буде у соби са Викторијом. Сви су знали да су заједно, а остатак бенда није био одушевљен - рекао је један од такмичара за италијанске медије.

Колико је све далеко отишло сведочи и чињеница да су сви чули за њихову свађу пре финала "Икс Фактора".

- Викали су му да ако настави овако нема ништа од бенда и да то не може држати у панталонама. 
То једноставно није учињено. Не мешате музику и задовољство, то је рецепт за пропаст, говорио му је Итан, док је Томас рекао Викторији да се сабере - додао је добро обавештен извор.

- Након тога више никада нису покушали исту ствар, иако је међу њима остала врста с*ксуалне напетости, коју сви виде - закључио је извор.

Убрзо након тога, Дамиано је срећу пронашао са Ђорђом, са којим је у складној вези,те да у причи овог учесника итекако има истине, сведочи његово понашање са Викторијом на сваком наступу, али и после. Међутим, остаје да се види да ли ће њих двоје једног дана обновити своју романсу.