Она је недавно истакла да је он једини мушкарац чији интелект ју је одушевио, те да је и када је била у браку, остала у контакту с њим, а да ли је само то време ће показати.

 

 

- Једини интелект који ме је фасцинирао и у који сам била заљубљена доживела сам у својим двадесетим годинама. После тога никада више нисам срела човека сличног типа. Волела бих да тај интелект сретнем опет. Наравно причам о Миодрагу Костићу. И даље смо у контакту - рекла је певачица.

Певачица је бурну трогодишњу везу коју је имала с Колетом, окончала када је имала само двадесет и четири године, но очигледно да јој је до данас остала у лепој успомени.

 

 

- Ниједна ми до сада љубав није била највећа, али све су биле другачије. У једној ме је водила страст, а у другом моменту сам желела неког нормалног и обичног. Данас бих волела да што мање причам са неким, а то би значило да што мање мораш да објашњаваш, као са најбољим пријатељима, да не причамо нешто претерано, него да се осећамо. За то је потребно време, а кад времена немаш или када си овакав тип као ја, онда мора да се деси то подударање - рекла је Наташа.

Својевремено се причало да је Беквалчева песму "Поново" посветила управо Колету.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".