- Њихове свађе нисам могао да слушам ни да гледам, излазио сам напоље. Кад сам покушао да разговарам са Ша, рекао ми је: "Пустити мене, добро знам шта радим, све иде како треба". Тад сам схватио да је он ушао да врати 50.000 евра, које је дао за Тару, а притом ради то тако да она сама себе дисквалификује. Тара је психијатријски случај, полупана је скроз, само је питање дана кад ће да се дисквалификује - рекао је Сале Глумац.

Са становишта глумца, ко најбоље глуми у "Задрузи 5“?

- Дефинитивно Далила, треба јој скинути капу за све што ради. У почетку сам мислио да је намештаљка, међутим, након свих дешавања моја прогноза је да Далила и Цар неће опстати. Исто што је урадила Дејану, урадиће и њему, штавише, у коначници видим Далилу и Дејана као победнике ријалитија у јуну. Она је све ово плански урадила, чак и поновно мирење с Царем је њена игра, зна шта жели тиме да постигне ако Цар буде играо како она каже.

Да ли ће Цар заиста да буде Далилин пијун у игри ако је тако како кажете?

- Цар је обичан уличарски мангуп, не калкулише у делима и поступцима, са сваком девојком и с којом се ухвати поступа исто, зато и јесте изабран од Далиле за добро испланиран сценарио.

Спавали сте у кревету до Дејана Драгојевића, како коментаришете то кроз шта је пролазио?

С Дејаном сам често причао, исповедао ми се увече док лежимо, спавали смо један до другог. Могао сам да испратим сваки његов уздах кад не може да спава, кад га ломи Далилино понашање. Кад су се мирили, није ока могао да склопи, он и даље воли Далилу. Кад је Филип пљувао Далилу, Дејан је полудео. Да се то претворило у физички обрачун, Дејан би скочио у одбрану Далиле. Дејан се и даље држи ритуала и навика које је имао с Далилом. И даље не једе свињетину.

Како вам се чине Александра Николић и Дејан Драгојевић као пар, да ли се заљубио?

- Он се сад с Алекс чудно понаша, смета му њена прошлост, понаша се као неки дечкић који је ушао у везу, има подршку укућана, који му дају ветар у леђа, па му све то прија. Она, с друге стране, све ово ради свесно, прво је покушала с Јањушем, па са Осмакчићем, е сад се овај упецао, што њој одговара, леглојој као кец на 10.

Да ли ћемо после "Задруге" моћи да вас гледамо у некој серији, филму?

- Пет месеци је више него довољно, за човека мојих година топ. Међуљудски односи тамо с тим клинцима су катастрофа, али, искрено, мени је ,,Задруга“ била изазов и жеља да видим колико могу да изгурам, а можда и нека добра подлога да се поново вратим глуми на нашим просторима. За почетак, размишљам да се вратим из Америке у Србију дефинитивно - закључује Сале.

(република.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".