Денсерско – певачки пар Наталија и Сани Ибраимов, чланови групе "Тrik FX" заједно су од 1993. године, а у браку су добили сина јединца, и дали су му име Дејан. И док његови познати родитељи наступају, снимају песме, учествовали су и у ријалитију, зато су медијски веома присутни, њихов син је потпуна супротност.

Дејан није желео да крене стопама познатих родитеља, а оно што је заједничко у њиховим животима јесте да су сви веома физички активни и да воле да тренирају. Цела породица је у топ форми, а посебно Дејан. То му је и занимање, држи персоналне тренинге, бави се фитнесом, уз то самостално прави и планове исхране.

Дејан редовно тренира у теретани, зато има извајано тело, а на мишићима му много завиде. Занимљиво је да је Дејан пре неколико година имао проблема са вишком килограма, а потом је променио начин живота и успео у томе да има сада изгледа овако. Он је прави пример како воља и рад могу да донесу добре резулатете.

Сани и Наталија га често спомињу, али исто тако говоре да он никада није волео да се медијски експонира, то је за њега један потпуно непознати свет.