Девојчица коју су касније идентификовали као деветогодишњу Варвару, из руског града Ступина који се налази у непосредној близини Москве, ишла је из школе кад је видела да је прати високи мушкарац.

Како се види на снимку, школарка је чекала да јој отворе да уђе у стамбени блок, док је мушкарац чекао испред зграде пре него што је наставио да је прати.

Сумњајући како нешто није у реду, Варвара је одлучила да се сакрије у ходнику покрај лифта пре него што је напустила зграду. У међувремену, мушкарац ју је пратио све до лифта и на камерама се јасно види да ју је тражио док се претварао да чека лифт. Тада је кренуо према излазу, где је налетео опет на девојчицу, али она је у том тренутку већ била у друштву свог оца.

- Тај мушкарац пратио ју је од школе до наше зграде. Пушио је и чекао је да она изађе из трговине - рекла је Олга, мајка девојчице која је истакла како је случајност што је налетела на свог оца испред зграде, јавља ВиралТаб.

- Била је права срећа што је налетела на оца јер он иначе никад не дође кући у то доба - додала је мајка и испричала како је Варвара била веома уплашена.

Према локалним медијима, мушкарац је пацијент локалне психијатријске болнице и у међувремену га је ухитила полиција.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".