Милена важи за некога ко нема длаке на језику и увек каже оно што мисли. Певачица признаје да ју је понекад искреност скупо коштала. Милена тврди да јој се живот након "Фарме" потпуно променио, а  осврнула се и на своје учешће у музичком такмичењу "Звезде Гранда"

- Јако сам поносна на свој сегмент живота у Звездама Гранда, иако су ме одбацили. Kао неко кученце које мајка одбаци, не зато што нисам ваљала него зато што сам била своја. Изборила сам се тек за своје место после Фарме. Тек сам скоро почела да причам о Фарми, и шта се тамо заправо десило јер сам доживела велику тортуру. Данашњи клинци не знају како је то бити линчован. Тад нисам могла да причам у интервјуу, нисам ни имала могућности да кажем шта сам желела, а данас имамо друштвене мреже где свако може да изрази своје мишљење, што је велика предност садашњице. То је велика ствар за некога ко је тад имао само 23 године. Јако је било тешко изборити се са свим тим кретенима. Од породице сам имала неизмерну љубав и подршку, ја сам дете које је имало све и желела бих сваком дету тако нешто, испричала је Милена.

Милена је тек после 11 година прогворила о тешком периоду након избацивања из Гранда због недоличног понашања у ријалитију.