Наиме, како пише "Свет", Андреана ће се наводно 2. јуна венчати са новим изабраником, али ће попут куме Каће Грујић правити тајну и интимну свадбу.

Фото: Јутјуб принтскрин/ АмиГ Схоw

 

- Андреана се опекла и са првим супругом Иваном са којим се експонирала, а са Марком тек... Зато сада све из приватног живота крије као змија ноге. Заиста ужива у вези далеко од очију јавности и баш јој је лепо. Њени најближи знају и са ким је и какав је и могу вам рећи да Андреана никад срећнија није била. Он јесте хармоникаш, али себе не сматра јавном личношћу нити жели рекламу преко Андреане - прича извор близак певачици и додаје:

- Будући да је Андреана већ правила велику свадбу, жеље су се промениле. Она, наиме, жели интимну прославу на којој ће угостити породицу и пријатеље. Андреана и њен вереник другог јуна наводно треба да стану на луди камен. Како је Андреана већ имала велику свадбу, сада жели мало, интимно славље. Њој се допало како су Каћа и Гобеља организовали свадбу, ван Београда, на салашу, са најближима без икакве помпе. Тако ће и она, само што то неће бити на салашу Наташе Беквалац, али ће бити ван Београда. Андреана неће имати чак ни класичну венчаницу, јер је већ носила, сада бира хаљину, наравно у белој боји, али још није донела крајни суд, Каћа Грујић и Надица Адемов јој помажу у избору. Биће то лепа свадба, а њен драги јој је препустио целу организацију, битно му је само да је она срећна.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".