Након излагања Антеа Важдарића о детаљима из карантина, Менсур је одлепио. Наиме, Анте је открио да је имао романсу са Милицом Веселиновић (17).

Према њговим речима завршилу су у кревету, али нису отишли даље од пољубаца.

- Љубили смо се кад смо били у кревету, дирали смо се и љубили, није било с*кса - рекао је Анте.

- Ја имам свог дечка, имам фокус на нашу причу, ништа ме друго не занима. Били смо ми океј али контакт смо прекинули, прича је завршена - рекла је Милица.

Док се Милица бранила, Менсур је жестоко нападао због поступака видно разочаран. Бесан, говорио је да треба да је буде срамота и да је родитељи гледају.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Треба да те буде срамота Милице, треба да се стидиш, ово твоји родитељи ово гледају. Да пустиш некога прво вече у своју постељу а имаш само седамнаест година. Пустила си некога прво вече у постељу, ало? Kако коментаришеш ово, устани па реци? Што си дозволила то? Ево ми смо два различита света, како он па ја? Kакво ја сада мишљење могу да стекнем? Мене то не интересује, то је било пре мене, али свакако је ово јако ружно! Једном када видим једну грешку, или пропуст, а упућена је у све, а видеће онда како ће се проводити кроз ријалити. Нећу наивно улазити у приче, нећу судити по сваку цену, видећемо. Оно што је рекла да није дошла да буде Мина Врбашки, требало је да докаже! Не говорим ово из беса, него сам реалан - говорио је Менсур.
- Ако ти ово сада први пут чујеш, твој бес је оправдан - рекла је Далила.

- Ја сам само знао да су се пољубили на блиц - открио је Менсур.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Можда то јесте грешка, али ништа се није десило конкретно - убацила се Милица.

- Што се тиче пољупца на блиц тиче, то сам добио док је још нисам лепо ни упознао, имам сведоке - додао је Анте.