- Ја сам увек ту, само што нисам имао повода да будем на телевизији у последње две године због короне - почео је Немања причу за "Гранд Онлине", па се осврнуо на трендинг листу на Јутјуб платформи.

- Мислим да не певам ту музику. Ја сам 2010. године, кад је почео код нас Јутјуб, са песмама ''Бебо моја'', ''Да се напијем'' и ''Другарице'' имао те милионске прегледе, сада их нажалост немам. То су реални прегледи, али волео бих да имам милионске, зашто да не. Додуше сад их многи и купују да се не лажемо.

Признаје да хит није имао од када је снимио своје прве песме, тачније већ више од 15 година, али да може да се живи од старе славе.

- Може, како не може! Знам певаче, не бих да их наводим, који су имали неку песму пре 40 година која се и дан данас пева и нема трика да прође весеље без тих неких песама. Свакако морате да будете присутни и снимате, а шта ће бити хит то нико не зна. Сад се слуша нека друга музика, а ја се држим тог неког фазона бомеске, кафанске приче од почетка - рекао је Немања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".