- Филип Живојиновић на одмору са Мајом Шупут - писали су медији у лето 2009. године.

Живојиновић, који је у то време имао 24 године, виђен је у хрватском летовалишту Нови Винодолски, у друштву пет година старије певачице и трач о романси брзо је почео да се шири.

Разлог више за интересовање јавности крио се и у чињеници да је званична девојка Филипа Живојиновића у то време била манекенка Софија Милошевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Суперталент

 

Маја се тада опорављала од две пропале везе у низу, након што ју је офталмолог Деан Шарић оставио због једне новинарке, почела је да се забавља са предузетником Андријаном Пленчом, али се и та прича неславно завршила после неколико месеци.

Иако су фотографије Маје и Филипа са базена, из спа-центра или ноћног клуба данима пуниле новине, они у прво време нису томе придавали важност, али су после извесног времена одлучили да демантују гласине које су узеле маха.

Фото: Инстаграм принтскрин/ aleksandraprijovic

 

- У Новом Винодолском био сам на породичном одмору. Тамо је била и Маја. Имамо много заједничких пријатеља и истина је да смо доста времена проводили заједно, али између нас се није догодило ништа интимно - изјавио је Филип у емисији "Ред карпет" и тиме покушао да стави тачку на свој однос са певачицом, али је та прича још неко време живела.

Маја Шупут се пре две године удала за Ненада Татаринова, власника консултантске фирме, са којим је добила сина Блума, док је Филип у срећном браку са Александром Пријовић и такође имају сина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".