Јавност је за њих сазнала први пут када су медији објавили папарацо фотографије са летовања. Фран је остао доследан свом договору са Еленом, те се трудио да је не помиње у петој сезони "Задруге", нити да говори о њиховом односу.

Међутим, како је прошле недеље избачен из ријалитија, Фран је одмах полетео Елени у загрљај, а признао је да су заједно.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/elenakitic

 

- Адаптирао сам се, помало се још адаптирам. Видео сам се са Еленом, заједно смо. Уживам мало, био сам у Загребу. Све је у реду - рекао је тада кроз смех, а по свему судећи, њих двоје отпочели су заједнички живот у српској престоници.

Наиме, на Франовом Инстаграму све чешће се могу видети селфији из Елениног стана, у ком се и она сама фотографише, и то на истом месту, те је јасно да време проводе у истом стану.

Све је постало знатно јасније када је Елена објавила селфи са истог места, и то у мајици коју је Фран посебно истакао изнад кревета док је боравио у "Задрузи".

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Да се дефинитивно не одвајају, те да по свему судећи живе заједно, потврдио је и Еленин комшија.

- Не знам да ли се баш званично уселио, али ту је мали Фран, виђам га нон-стоп, и њега и њу. Слатки су, шта знам... Она овде није раније доводила момке, а он, ето, ту је, колико видим. Долази им друштво, наручују клопу, друже се... Видим и њега, баца ђубре, фин је мали, јави се. Нек уживају, млади су - рекао је Еленин комшија, који је желео да остане анониман.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Његову причу потврђује и блиска пријатељица, која из разумљивих разлога није желела да се открије њен идентитет.

- Ова Задруга им је била велики тест, а и једно и друго су дали свој максимум да испоштују договор који су имали и мислим да су тек сад схватили колико су фалили једно другом. Искрено, мислила сам да ће Елену можда то све и проћи, али не. Пратила је све нон-стоп, и додатна мотивација јој је била то што је он стварно био коректан максимално. Сад су нон стоп заједно, он је био кратко до Загреба, па се вратио код ње. Уживају, скитају, друже се... Буквално се не одвајају - каже за Пинк.рс пријатељица младе певачице.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".