Снежана је открила да је након што се одвојила од Милија добила само три кандидата и да је то велика неправда. Као и да је о томе требао да одлучи  Саша Поповић, а не Мили.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Ја поред моја три кандидата, сада сам добила још осам и сада имам пуне руке посла. И даље стојим иза својих речи да сваки да сваки народњак треба да иде код мене, јер знање које ја имам сигурна сам да могу много да им помогнем.

- Ја немам намеру да причам о некоме, јер ја тог човека и не познајем довољно да бих могла било шта да кажем, а све и да га познајем не бих јавно о томе говорила, јер је то просто непристојно. Оно што могу да кажем, што је везано за посао који ми заједно радимо то је да смо много различити и да је то довољан разлог што не радимо тимски. Наравно да ме позове за неког кандидата, уколико тај неко хоће да пева што ја умем да покажем, свакако бих се одазвала због кандидата.

Фото: АТА имагес

 

У последњој емисији поменутог такмичења Марија Шерифовић заптетила је Виолети Вики Миљковић да ће је ударити песницом ако не престане да говори. Снежану је открила да ли се такве ствари дешавају и након што се снимање заврши.

- То је ствар тренутка и Марија је просто таква и није злонамерна, али то је нешто што ми и волимо код Марије. Ја често имам жуту минуту али стиснем зубе.

Фото: Милутин Лабудовић

 

Снежана се потом осврнула на ћерку и открила да ли планира дует са њом.

- Уф ја бих то искрено волела, она је јако талентована. Проблем је што она неће да се бави јавним послом и што не жели да буде певачица, али и на све то она живи у Њујорку. Ћерка ми фали, али искрено ту даљину и не осећамо превише, јер ја кад год могу, а могу увек два, три, пет дана да одем, ја се спакујем и одем до ње - завршава Снежана.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".