Хитмејкерка је била веома блиска са певачицом, а пошто је била болесна њих две се нису редовно виђале, али су се свакодневно чуле и дописивале. Она је саветовала Гогу и покушавала да је усмери како да реши кризу у браку.

Наиме, брачна криза Гоге Секулић и Уроша Домановића почела је када се певачица из Цириха преселила за Београд. Она је са собом повела и њиховог сина Василија Андреја, а њен супруг који је првак у џију-џици остао је да живи у Цириху. Њихова љубав није успела да издржи даљину која их је раздвајала, а Секулићева је о свему томе причала својој пријатељици и сарадници Марини Туцаковић.

Како Курир сазнаје преминула хитмејкерка је Гогину породидичну ситуацију пренела на папир и написала јој песму коју јој је наплатила само 1.000 евра, а јавности је познато да је Марина своје текстове продавала за много више пара.

Да су се разишли у миру и без свађе потврдила је и певачица Гога Секулић:

- Тачно је да се разводим након шест година брака. Урош и ја смо се споразумно договорили. Не постоји трећа особа, једноставно смо донели такву одлуку, а разлог је наша приватна ствар. Приоритет нам је наш син и наша обавеза према њему, па самим тим Урош и ја имамо коректну комуникацију и однос који ће такав остати - рекла је певачица за Курир.