Иако никада нису потврдили ни демантовали да су отпочели романсу, пар више од пола године има љубавни однос без трзавица, па се Владимир није много премишљао о одлуци да везу подигне на виши ниво, тврди извор за Ријалити плус.

- Влада и Ивана су убрзо после упознавања схватили да им се десила љубав на први поглед и да не желе да се боре против осећања. Упловили су у везу, али су се договорили да је држе у строгој тајности како би сачували своју љубав. Било нам је јасно да су луди једно за другим још када је Ивана други пут дошла у Бар, па се нико није изненадио када је после пола године везе рекао да ће се верити - прича извор и открива да је Томовић веридбу организовао у једном дану, а за локацију изабрао манастир који за њега представља највећу светињу.

- Неколико недеља пред коначну одлуку говорио је да Ивана заслужује сигурност и доказ да са њом мисли озбиљно после јавне преваре коју јој је приредио супруг и да ће јој дати ту сигурност све и да се никада не ожени с њом. Купио јој је прстен и решио да је вери под Острогом, што је и урадио чим је стигла у Црну Гору - каже извор, који тврди да је бивша супруга неверног репера без размишљања пристала да се уда за Црногорца.

- Ивана није ни слутила да ће је Владимир запросити, па је била у шоку када ју је питао да се уда за њега. Иако није могла да дође себи, кроз сузе је рекла "да" и тиме званично постала његова вереница. Он јој је вратио веру у мушкарце, бринуо о њој и обрисао болан период који је прошла након развода од Ша. Код ње се јавио страх да је пребрзо ушла у све, али се труди да му верује и пушта да све иде својим током док не почну с планирањем свадбе. Како су кренули, и то ће одрадити у тајности до краја године - закључује извор.

Владимир није желео превише да коментарише ову тему, те је вешто избегао одговор.

- Odavno me ne zanima da se pravdam ljudima. Živim svoj život onako kako želim - rekao je Tomović.