Она је данас плавуша за којом се сви окрећу, а преживела је и тортуру у прошлости и сада отворила душу о свему. У питању је Бојана Лазић, сада заносна плавуша.

"Била сам на избору за мис, ја сам била мис Црне Горе, представља сам Црну Гору на избору за мис Србије и Црне Горе. Било је то јако давно, пре 18 година. Тако да се ја од малих ногу дружим са лепотицама и учила сам од најбољих. Од Весне сам учила шта је лепота и на који начин ту лепоту треба искористити. Много водим рачуна и бавим се својом негом и лепотом, али тада када сам била на избору за мис, не могу да кажем да сам била исфрустрирана, али имала сам 17 година и самопоуздање ми је било на минимуму, иако сам тада најбоље изгледала, а данас мислим да сам десет пута боља риба него тада... Прихватила сам све своје мане, све што сам могла да поправим поправила сам и одлично се осећам", рекла је Бојана у емисији "Магазин ИН".

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

 

Недавно је Бојана открила да је преживела психичко злостављање.

"Дешавало се да ме психички малтретирају због неког свог личног незадовољства или просто што мисли да сам много боља од њега и не зна на који начин то да исхендлује", рекла је она.

Фото: Јутјубпринтскрин/Emisija Premijera

 

 

Иначе, када су водитељку у фебруару 2021. године питали да ли је имала неку пластичну операцију, она је негирала те наводе.

"Никада ниједну пластичну операцију нисам имала, иако ми многи не верују. Али наравно нисам против њих, чак сам увек за то да се коригује све што некоме смета у границама нормалне. Нега пре свега је најважнија. Кориговала сам у усне хијалуроном и за сада немам ништа друго у плану", истакла је за "Блиц".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".