Глумица је више од две деценије била у срећном браку са новинаром Богданом Тирнанићем. Њихову велику љубав изненада је прекинула његова смрт 2009. године, а Дара овај губитак никада није преболела.

Тирнанић је био један од наших најпознатијих новинара, радио је и као уредник у истим, а уједно је био и филмски критичар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic)

Поред новинарства и писања критика, Богдан се бавио и глумом из хобија, па је тако остварио улоге у филмовима “Рани радови” и “Црни бомбардер”, “Живети као сав нормалан свет”, али и у серији “Отписани”.

Љубав њега и Даре трајала је пуних 25 година, а глумица је веома тешко поднела супругову смрт.

- Тешко је и пусто без њега. Један део мог живота је заувек нестао. Прерано је отишао. Ипак, нико не може да ми узме љубав према њему. То је заувек. Само њега више нема, али осећања су ту - рекла је једном приликом Дара Џокић, која је са Богданом Тирнанићем у браку добила ћерку Јовану.

Дара Џокић позната је по улогама у филмовима “Повратак отписаних”, „Обећана земља“, „Женска прича“, али и у серијама „Мјешовити брак“, „Полицајац са Петловог брда“, „Село гори, а баба се чешља“, „Корени“, „Погрешан човек“, „Тајне винове лозе“ и многим другим.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".