- То се тако десило. Нема места за теорије завере. Нисмо ми Кардашијани, а можемо да будемо - рекла је Анастасија на питање водитеља да ли је случајност што је мама Цеца раскинула скоро у исто време кад и она.

Фото: АТА имагес

 

- Нико не зна шта носи дан, шта ноћ. Медији, људи очекују да кад је неко дуго у вези да стоји бомбастична прича. Не постоји ништа тог типа. Сели смо да попричамо, одлучило смо да је боље и за мене и за њега да се разиђемо. Желим му све најбоље у животу. Пријатељски смо се растали, нема зле крви. Људи су очекивали да буде венчање јер смо дуго заједно. Ја сам са њим од осамнаесте. Притискали су ме сви за удају, још од Вељкове женидбе. Мене чека доста тога у животу, тек сам се испилела.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Фино се сналазим као тетка, схватила сам да још нисам спремна. Мислим да ја тренутно не могу. Нисам спремна за улогу мајке, много је ту одрицања, мислим да ћу касније. Немам ни нову симпатију, пре везе од 5 година, била сам у вези од две, сад ћу да будем сама и да се посветим каријери. Сад ми одговара да будем сама, доста сам заузета, не размишљам о том смеру - рекла је Анастасија у емсији "Амиџи шоу".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".