Хамза Дервишхалидовић има двадесет девет година, школовао се у Берлину, а студирао је Менаџмент и политичке науке у Истанбулу. Иако га нема испред камера и фотоапрата, Хамза је међу тимом људи који учествује у свим пројектима који се тичу његовог оца. Оно што је свакако интересантно је и то колико лични на свог оца из млађих дана.

- Наида је рођена кад сам почињао каријеру и у детињству је доживела све – од неимаштине до, метафорички речено, "кавијара и шампањца". Навикла се на скроман живот па је њен одговор на моје питање - шта да јој донесем из Париза или Њујорка увек био: "Тата, хвала, имам све, само се што пре врати кући", искрено је испричао Дино једном приликом, иако је и тада било познато да он не воли много да открива о својој породици.

 

 

Подсетимо, певач је својевремено испричао да је он одрастао без оца, као и то да је његова мајка пропатила кроз живот.

- Моја мајка је била несрећна јер је само причала о човеку који ју је напустио, који је није волео, а то је био мој отац. Трагична је ситуација када заиста волиш некога ко ти не узвраћа љубав. А мама је била омиљена, знала је да позамљује новац да би другима помагала. Била је тај "бај-пас" за друге - рекао је певач.

 

 

- Материјално је не занима, за разлику од њеног млађег брата. Кад се Хамза родио, више нисмо имали никаквих егзистенцијалних проблема и навикао се на то да му Амела и ја приуштимо шта год пожели. Кад њега питам шта му треба, и не чека да завршим реченицу, већ има листу наруџбина - истакао је својевремено популарни певач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".