Његов девет година млађи брат Леон каже да је пре него што је сео за волан пио алкохол.

- Јуче смо га сахранили. Нема га више и сви смо у шоку. Сећам се дана је мој Робертино настрадао. На мобилни телефон позвао ме је уја и рекао да су га звали из полиције да му кажу да се догодила несрећа и да је он мртав. Ишао сам до места где се несрећа догодила. Мој брат се са возачеве стране закуцао у дрво. Није имао шансе да преживи - каже Леон за Телеграф.

Несрећног момка јуче су испратили на вечни починак.

Фoто: Фејсбук принтскрин/Сузи Анђелковић

 

 

- Мајка нам је баш лоше. Ја само могу да кажем да никада нећу пијан сести за волан. Алкохол му је пресудио. Колико смо обавештени истраге неће бити. Тако да не могу да вам кажем колико је брзо возио - тврди Леон.

Медијима се дан након несреће обратио Зоран, ујак страдалог младића.

- Био је млад, а као и сваки млад човек имао је милион планова. Живео је мало овде, а мало у Северној Македонији, планирао је да тако буде и убудуће - каже ујак и додаје да се Робертино се бавио фудбалом, да је већ дуже време играо за један клуб у Македонији, а својевремено је нешто кратко понео и дрес Власине.

Зоран прича да се његов сестрић Робертино забављао са једном девојком из Власотинца.

- Погинуо је док је журио да се виде. Мала непажња ето шта уради. Секунде су биле у питању.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Робертинов ујак у недељу је био на месту несреће.

- Хитна помоћ је стигла на време, извукли су га брзо. Људи су дали све од себе, али ништа није вредело. Ударац је био толико силовит да ништа није могло да се уради. Наш Робертино је био диван младић, позитиван и насмејан - изјавио је ујак.

Од младог Робертина на Фејсбуку се опростила и мајка, певачица Сузана Анђелковић, која ради у Србији и Северној Македонији.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".