Иако су им се путеви, када је Цеца постала позната, на тренутак раздвојили, њихово пријатељство није престало, а касније, када се и Вики доселила у српску престоницу, постало је још снажније. Цеца је једном приликом говорила како су њих две почеле да се друже:

Фото: Инстаграм принтскрин/ Zvezde Granda Specijal

 

 

- Моја мајка је просветни радник, исто као и Виолетин отац. Не само да смо пријатељице и куме, него су и наши родитељи породични пријатељи. Још као девојчица, кад сам имала пет, шест година, одлазила сам код Миљковића и остајала код њих по неколико дана. И Вики је мени узвраћала посету, тако да смо на неки начин биле цимерке. Поверавале смо се једна другој, делиле тајне, собу, понекад чак и гардеробу - испричала је раније фолк дива, а преноси Свет.

Када се 2007. године Вики удала за Ташкета Цеца и Сања Ђорђевић су им биле куме, а две године касније, када је певачица крстила сина Андреја, за куму је изабрала Сању. Иако се тада спекулисало да су Цеца и Вики у свађи, те да је због тога за куму изабрала Сању, Цеца је то одмах демантовала.

Фото: Т. Ћирић

 

 

- Са Вики и Ташкетом сам се још раније договорила да им крстим друго дете - изјавила је Цеца, а Вики је додала да јој је Ражнатовићка саветовала да има најмање двоје деце, што јој је пријатељица и кума чврсто обећала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".