Зорица је тада открила да је чекају детаљне анализе, будући да су јој пре 15 година уграђена три бајпаса, а сада, након извршених детаљних прегледа певачица је открила нове детаље свог здравственог стања.

Наиме, како Зорица открива, са њеним срцем је све у најбољем реду, а узрок честих аритмија могла би бити хеликобактерија.

- Изашла сам пре сат времена буквално из сале. Морали су да провере у каквом је стању моје срце после 15 година од операције. Они су мени све одрадили светски и детаљно. Хвала Богу, немам ништа, нема никаквих промена, после 15 година срце се није уопште променило од операције, све је здраво. Тај један стент се мало сузио, то су мало продували, исто као кад поправиш неки мали каријес. После 15 година од операције ја сам у савршеном стању. Аритмије које сам имала сумњамо да си изазване хеликобактеријом или неким вирусом. Та хеликобактерија даје такве симптоме. Врло неугодне и непријатне. Зато су ми рекли да дођем овде у неизмерно им хвала, толико сам срећна што је са срцем све у реду. Ја ћу се борити са хеликобактеријом, она подигне дијафрагму и прави аритмије које могу да утичу на срце... Надам се да ускоро излазим из болнице - поручила је Зорица за "Пинк" и додала:

- Нека служи на част онима који измишљају да сам имала инфаркт, да сам на самрти... Срам их било! То је бедно и јадно. Ја сам добро и бићу добро. Душманима, а и пријатељима још једном да поручим да сам супер. На милионе порука сам добила из целог света... Да је дошло до тога да је мени толико лоше, ја бих сама рекла: ''Одлазим људи, довиђења''. Ја сам таква, немам шта ја да кријем. Још ћу ја да певам и свашта да радим, мене рад одржава у животу.

- Добро сам, драги моји, а ови што мисле за ово срце к'о планина - биће добро. Неће мене још ни Свети Петар, а ни Лаза - нашалила се Марковићева на друштвеним мрежама, уз слику из болничког кревета.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".