Све су гласнија шушкања о новом пару у Холовуду који нико није очекивао.

Страни медији преносе да су глумци Џон Траволта (67) и Деми Мур (58) у задње време проводе много времена заједно, што је посведочила једна конобарица из ресторана у Флориди где су били заједно.

"Седели су за столом у углу, осветљени само свећама. Изгледало је јако романтично, много су се смејали и чак су се држали за руке", испричала је конобарица за медије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Да све буде још занимљивије, шушка се да их је спојио њен бивши муж, глумац Брус Вилис. Наиме, Брус и Траволта пријатељи су већ дуго година и наводно му је предложио да се нађе с Деми када му је признао да је спреман за нову љубав након смрти супруге, глумице Кели Престон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@dobledebruce)

Све то је подстакло гласине о новом холивудском пару и не преостаје нам ништа друго сем да сачекамо да ли ће они нешто ускоро изјавити за медије.

Подсетимо, Траволтина супруга Кели Престон преминула је пре годину дана након двогодишње борбе с карциномом дојке коју је водила у тајности. У браку су били 28 година и заједно су добили троје деце, али њихов најстарији син Џет изгубио је живот 2009. године у трагичној несрећи. Глумац се с губитком сина и супруге још није помирио и редовно им посвећује објаве на друштвеним мрежама.

Траволтина нова наводна девојка Деми иза себе има три пропала брака. Први супруг био јој је музичар Фреди Мур с којим је у браку била од 1980. до 1985. године, а након развода је задржала његово презиме. Затим се 1987. године удала за Бруса Вилиса с којим је добила три ћерке , а развели су се 2000. Пет година касније пред олтар ју је одвео 15 година млађи Ештон Кучер, а брак с њим потрајао је до 2013. и након тога није имала озбиљне везе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)