Емили је решила да искористи његов храбар потез. Уместо да му одговори неком уобичајеном и отрцаном кратком поруком у стилу: "Жао ми је, нисам заинтересована", Емили је одлучила да се забави.

Написала му је поруку следеће садржине: "Хвала вам и честитамо! Успели сте да усвојите шимпанзу Сапуницу (Bubbles). 7,5 фунти биће скидано са вашег рачуна на месечном нивоу. Да бисте отказали ову претплату, само одговорите на ову поруку речју СТОП!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Em (@emilyycainn)

Уз поруку је послала и крајње симпатичну фотографију мале "Сапунице" (прва слика бебе шимпанзе коју је нашла помоћу Гугла), а несрећни младић је покушао да одбаци учешће у овом добром делу. На његову жалост, дошло је до грешке у "центру за спасавање животиња", и убрзо му је стигла порука којом је обавештен да ће убудуће пружати помоћ од 5 фунти месечно за храну и воду за шимпанзу Сапуницу.

У свакој следећој поруци, увек је постојала опција да се слањем поруке са речју "СТОП" ослободи било каквих обавеза и скидања средстава са рачуна, али чим би то урадио, ипак би му стигла нова порука.

 

Његово стрпљење постало је танко када му је стигло обавештење да је усвојио Бони, мајку шимпанзе Сапунице, после чега је послао одговор следеће садржине: "Кунем се, ако новац буде узет са мог рачуна, идем у полицију!" Ову поруку зачинио је и псовкама.

"Центар за спасавање животиња" упутио га је на тим за подршку клијентима, и тада је напокон открио да се све време дописивао са Емили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Em (@emilyycainn)

Девојка је објавила скриншотове размењених порука на Твитеру, где су они прикуили више од 20.000 лајкова. Да ствар буде још занимљивија, Емили није само одушевила кориснике Твитера, већ је, изгледа, некима дала нове идеје:

- Генијално! Сада једва чекам да неко насумице почне да ми пише - гласио је коментар једне од корисница.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".