- Секс је моја страст. То је најзабавнији и најугоднији начин провођења времена. Неке жене воле јогу, неке бадминтон, а ја волим телесне ужитке - изјавила је Мари.

Са својим супругом венчала се када је имала само 19. година, а како каже, одмах је јасно одвојила сексуални од љубавног живота.

- Није природно имати једног сексуалног партнера 60 година. Живот је експериментирање и доживљавање, и то је оно што ми радимо. Бери иде с другим женама, ја с мушкарцима. Нисам љубоморна јер знам да ме воли. До 28. године сам била само с њим, имали смо фантастичан секс. Једног дана он је дошао кући са свингерским часописом који је покупио од колеге. Нашалио се да би и ми то требало да пробамо, а ја сам му рекла да не буде луд. Више нисмо разговарали о томе - присетила се.

Како јој свингерски часопис није избијао из главе, одлучила је да са својим супругом испроба и те ствари. У својој изјави Мари се присетила и дана када су упознали први свингерски пар.

 

 

Били су то универзитетски професори у четрдесетим годинама живота.

- Био је то петак и сећам се како смо се возили у њихову кућу. Бери је зауставио аутомобил и питао ме: 'Јесмо ли сигурни?' Били смо тако нервозни, али и лудо узбуђени. Рекла сам му да ћемо покушати једном па видети. Све је прошло и више него добро - рекла је.

Професор, Џон, био је згодан, софистициран мушкарац и јако јој се допао. Мери је одмах поичела да га заводи, а након првог пољупца у дневној соби, почела је акција са обе стране.

- Бери је отишао са његовом женом и погледао ме. Лицем му се развукао осмех. Знала сам да ће све бити у реду, али и да нам се тог тренутка живот скроз променио. Постали смо предани свингери. Проводили смо викенде састајући се са разним паровима. Постало је узбудљиво. На послу сам размишљала о томе, о ономе што сам радила вече пре и осетила бих дрхтај кроз кичму. Неки парови, попут Џона и његове супруге су нам постали добри пријатељи, чак и када смо престали са сексом. Друге смо пак видели само једном - испричала је па се присетила 14-орице "величанствених".

- Било је то на свингерској забави у Манчестеру. Сећам се само да сам била неконтролисано пожудна. Сутрадан сам осећала лагану бол, али на неки леп начин, као да сам била у теретани - рекла је, а поглед јој је накратко одлутао, као да се присећа тих тренутака.

- Одлучили смо да отворимо свингерски клуб 1997. године. Било је то доста посла, али желели смо да радимо нешто око чега смо страствени. Клуб и дан данас добро ради. Током радног времена се никада не "похватамо", то је наш посао, а ми смо професионалци. Али, када се клуб затвори..."

Мери признаје и да нису сви тако добри љубавници, те да је у својим четрдесетим пробала да спава и са осамнаестогодишњаком, па је остала јако разочарана. 

- Трајало је јако кратко, брзо је обавио шта је планирао, а ја се још нисам ни загрејала!

Ова несташна бака, која има и двоје унучића, након операције колена, морала је да успори мало. Како каже, прошле године имала је само тројицу љубавника.  

- Пазимо на сигурност и никада нисам осетила да сам у опасности. Бери је обично у истој соби или недалеко.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".