- Много ми је тешко. Моја мајка се зове Анђелка Вахер. Она је после Нове године примљена у болницу са високим притиском. После тога је добила корону. Та корона је утицала на њу да је постала дементна. Не може да устане из кревета, уринира у пелене. У тренутку када је било најтеже десило се да је њена пријатаљица која ради у болници понудила да помогне. Ја сам ишла сваки дан, висила сам у болници, носила сам лекове и молила медицинско особље да обрате пажњу на моју маму. Међутим, проблем настаја када је та њена пријатељица без мог знања извела из болнице и то у седам сати увече - прича Маза и наставља:

 

 

- Моја мама има у Пожаревцу стан, који се налази на другом спрату. Она је девизни пензионер и добила је пре годину дана оставштину око десет хиљада евра. Кад су је извели из болнице, та жена је одвела у неки стан који се налази у приземљу. Предложила ми је да је то боље јер уколико изађе напоље, може лакше да се попне. Пристала сам на то. Ишла сам код мајке сваки дан, тој жени давала по 400 евра, купила сам јој парфем, то све није битно, али сам то радила да би је чувала како треба. Платила сам још две жене које ће стално да буде уз њу. Једног дана се десило да нисам могла да одем у Пожаревац због посла, али сам тражила да се са мамом чујем телефоном. Питала сам маму да ли жели да дођем да је чувам и тада се прекинула веза - тврди Маза.

Према њеним речима Наташа је предузела све да нађе мајку.

- Након нашег разговора позвала ме та жена и рекла да ми мајка умире и да могу да је нађем само у болници. Уплашена и избезумљена звала сам редом све болнице. Сви су ми рекли да такав пријем не постоји. Отишла сам у тај стан и затекла маму. Била је баш нерасположена. Успела сам да је орасположим, моје куче сам повела и све је било ок. Међутим, та жена је довела полицију, а ја сам пред органима упитала зашто ме је слагала да ми је мајка у болници. Испричала је људима неистине и ево шест дана немам контакт са мојом мајком. Не знам где је, звала сам комшије које су ми рекле да су два мушкарца на рукама одвели маму пошто не може да хода.

Фото: Инстаграм принтскрин/natasamaza

 

 

Бивша учесница "Фарме" каже да је о свему обавестила полицију.

- Све сам пријавила полицији у Пожаревцу. Ја и даље не знам где ми је мама. Јуче сам плакала на сав глас. Толико сам јаукала да су ме комшије пријавиле што сам правила буку. Не знам где ми је мајка, не знам да ли је жива, желим да је пронађем. Молим људе и медије да се нешто предузме. Један полицијац ми је рекао да не жели мајка контакт са мном. Она мене највише воли на свету и ја њу, нема тога ко може нас да растави. Нас две имамо само једна другу. То су апсурдне ствари - завршава она.

Како се незванично сазнаје из полиције у Пожаревцу пријава постоји, али да Мазина мајка сама не жели да се врати кући.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".