Читаву сцену забележила је камера постављена на породичну кућу у приградском насељу, Јевремовцу.

- Један лопов је одлучио да украде веровали или не, канту за смеће. На снимку који можете погледати, види се како лопов, културно и фино вади једну по једну кесу из канте, ставља са стране не журећи нигде и не остављајући неред. Након завршеног посла вађења смећа из канте, он лагано одлази, а то се може видети на снимку - пише на Фејсбук страници "Шабачке вести" уз снимак који је 15. фебруара забележила камера постављена на једној породичној кући.

Власници предмета који је заинтригирао њиховог суграђанина поменутој страници су снимак доставили уз речи: "Е до чега смо догурали да се краду канте за смеће. Ако је могуће објавити домаћина који краде буђаву канту за смеће!".

Неке кориснике Фејсбука ова несвакидашња крађа је насмејала, друге зачудила, а било је и оних који су сведочили сличној ситуацији.

"Ништа ново, канте се крале и пре десет година", "Па нама у центру по зградама су крали канте ови из приградских насеља, онда смо ставили браве на просторије за одлагање смећа(такозване ђубретарнице). Е сад мечка игра по приградским насељима", "Е свашта... Таман помислим све сам видео", гласили су неки од коментара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".