Да ли си свесна колико твоја отвореност по питању сексуалне оријентације и залагање за права ЛГБТ популације има утицаја на друштво?

- Нисам свесна свог утицаја и не желим да размишљам о томе на тај начин, а за младе људе је веома важно да знају да имају само један живот! Не желим да ми породица или окружење диктира кога ћу да волим или шта ћу да радим. Ко на то полаже право? Људи који живе испод камена? Не желим да имам контакт с њима!

Да ли си се некада суочавала с непријатним ситуацијама због свог става?

- Не, јер сам се увек залагала за слободу, али то је само зато што сам пре свега желела да живим живот на начин који мени одговара. Ствари о којима причам нису везане само за сексуално опредељење, већ у њима може да се препозна свако интелигентно биће које жели да живи свој живот по властитом избору. Ако мој избор значи да ће мама да ми падне у несвест или да ће тата да се наљутити, па нека буде тако...Свако биће има апсолутно право да живи онако како жели!

Фото: АТА имагес

 

Делујеш увек самоуверено, јако, неустрашиво... Да ли постоји нешто што те плаши, нешто што може да те пољуља?

- Може доста тога да ме пољуља, људи ме доживљавају као безобразну, бахату, дрску, неваспитану, али нисам таква! Само сам брзоплета, немам живаца и не волим споре људе. Рањива сам и емотивна, можда сам емотивнија од сваког кога познајем, али ми је лакше да ствари које ме доведу у такво стање процесуирам сама, без игде икога.

Такође, једна од табу тема у Србији је и посета терапеуту...

- Имам свог терапеута већ 19 година јер је важно одржавати ментално здравље. То што живимо у Србији где је табу тема одлазак код терапеута јер вас тада сврставају у луде, то је фуј став. Имам своју докторку, а можда је она крива што некима идем на живце више, некима мање, али ја је не бих мењала никада.

Фото: АТА имагес

 

 

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".