Наиме, сад се огласио брат Саједа Абубакра, који тврди да је он имао мождани удар и да се налази у болници.

- Мој брат ми је рекао да испричам вама шта, ако му се нешто деси. Мој брат је завршио јуче на интезивној нези, због можданог удара. Рекао ми је да има последњу жељу да пренесем за његову супругу Леу, да њен муж и отац њеног детета жели да је види пре смрти последњи пут у његовом животу. Ви знате да је Леа мог брата блокирала и ви сте му једина нада да ова порука буде достављена до Лее - изјавио је Саједов брат за "Блиц".

Како би поткпреио целу причу, Саједов брат нам је послао и његову фотографију, која је наводно настала у болници, као и наводне лекарске извештаје као доказ да све што прича је истина.

Подсетимо, зет Јасне Шекарић, Египћанин Сајед Абубакр илити Мадо Кинг, који је оптужио жену Леу Шекарић да је противзаконито остала у Србији са њиховом ћерком и да јој је у томе помогла мајка, огласио се поводом тврдњи супруге да га је њена породица финансирала и да је од њих тражио 75.000 евра како би се одрекао њиховог детета.

- Послали су ми пре неки дан вести из српских медија да је Леа изјавила да сам тражио 75.000 евра да се одрекнем свих законом загарантованих права када је дете у питању. То што она ради је страшно, то је све велика лаж. Ја тако нешто никад нисам рекао. Рекао сам јој да ми пошаље тих 75.000 евра јер сам за годину и по дана потрошио тај новац на њу. Због ње сам изгубио своју компанију за анимацију и забаву и сав мој новац. Све сам урадио због ње, потрошио сам сав новац из банке на њу и остао у минусу. Тражио сам јој да ми врати новац, а ако неће да ми врати те паре, ја ћу доћи у Србију да видим моју ћерку. То је све. Нека ме блокира, нек ради шта хоће, али ја желим свој новац назад. Нек остану где хоће, али нека ми врате мој новац како бих могао да долазим да виђам моју ћерку. Имам доказе за све што причам - рекао је за "Курир" недавно Мадо Кинг.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".