– Мислим да је и даље то доказ да се преко музике најлакше долази до славе и популарности. Ако си инфлуенсер, буди инфлуенсер, шта има да снимаш песме. Као што су старлете једном снимале песме, траже вид те популарности. Немам ништа против, али ако се одлучиш за то и имаш квалитет, онда буди то – рекла је певачица, те је прокоментарисала замерку старијих колега како се данас више не снимају албуми, већ само синглови.

– Данас је албум више за неку личну колекцију, да га ставиш поред телевизора да стоји. Поред свих платформи које постоје, мислим да је то бесмислено. Волела бих да имам своју грамофонску плочу, то ми је то. Нон стоп избацивање песама је само доказ да се квалитет музике губи. Људи избаце песму, чекају месец дана и кад није хит, дај одмах нову, а мора мало време да одради своје. Дошло је неко лудачко време, али добро – рекла је Џиџа кроз смех.

Иако јој је тата Драган Стојковић Босанац, познати композитор народне музике, она је себе пронашла у хип–хопу.

– Драган је у фазону да треба да радим песме које су за народ, ја му кажем да се времена мењају. Притом нисам чист народњак, то сам увек говорила, сада сам се нашла у овом хип–хопу, ко зна где ћу бити за годину дана. Њему све што је квалитетно одрађено је океј, да сам мумлала у својим песмама и да ме ништа није разумео, рекао би ми да ништа не ваља. Битно је да је добра дикција, и да је једноставно, да дам максимум – истакла је певачица, те је додала да и мама има утицај на њу:

– Урадила сам један демо, пустила мами и она је рекла: „Не, не“, па сам због ње одустала. Песму „Срећно пијана“ нисам желела да снимим, али је испала највећи хит. Сада снимам „Београдски олош“.

– Највише се саветујем са Михајлом са којим радим песме, са татом не волим, али морам, то сам принуђена. Волим пријатељима да пошаљем демо снимак и да чујем шта мисле. Битно је да се сакупи доста мишљења – изјавила је Џиџа и додала да не гледа „Звезде Гранда“:

– Драго ми је што је тата у жирију без длаке на језику. Мање више не пратим јер ми он после снимања исприча шта је било. Задњих пет, шест година не знам победнике. Гледана је и увек ће бити, докле год је Драган у жирију.

Менаџер јој бивши од Андреане Чекић

Певачица је недавно почела да сарађује са Марком Милошевићем, бившим партнером Андреане Чекић, а Џиџа каже да јој колегиница није замерила.

– Марко и ја смо пријатељи, он је пријатељ мојих пријатеља, тако смо се упознали. Просто је дошло до сарадње да пробамо да радимо свирке. Андреану познајем, али се не дружимо, мислим да нема потребе за реакцијом или неким скандалом – закључила је Џиџа.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".