Драгана је обукла црно одело, панталоне и сако, док је на ногама имала сандале на штиклу. Водитељкин сако био је таквог кроја да се минимално, али довољно видео деколте, а гледаоци су полемисали да ли се испод њега назире црни веш или корсет.

"Прелепа жена", "Тако елегантна, али и провокативна", "Шта је испод сакоа?", "Увек је добро обучена и мислим да не постоји комад гардеробе који јој не стоји", "Гледао бих је цео дан и без тона", "Фатална жена", "Предивна Драгана", "Шта год да носи испод сакоа одлично пристаје уз ово", неки су од коменатара на друштвеним мрежама.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Подсетимо, Драгана је у емотивној вези са стоматологом Бојаном Пердувом, који је лепу водитељку верио у јесен 2019. године.

Они су плаирали венчање које су одложили због пандемије корона вируса, а Косјерина је причала раније какву свадбу прижељкује.

Фото: РТС принтскрин

 

 

- Обоје свадбу замишљамо као велику журку на којој ћемо окупити породицу и пријатеље. Код мене тај дан нема везе са венчаницом, шминком и фризуром - такве трансформације доживљавам сваког дана на послу. Суштину видим у прилици да такав тренутак поделим са свим драгим људима - рекла је раније водитељка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".