Бивша ријалити звезда средином месеца имала је мању хируршку интервенцију, после које није желела да је ико види док ране не зарасту и не спадне оток, а тим поводом се сада и огласила.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/ ин Магазин

 

Иако још увек није објавила ниједну фотографију на друштвеним мрежама са новим изгледом, певачица је отворено причала о томе за медије и истакла да се још увек није опоравила од ове интервенције.

Због опоравка после корекције није излазила из куће десетак дана, што ће учинити тек када све дође на своје.

- Изашла сам из куће после десет дана само да бих прошетала дете. Имала сам малу естетску интервенцију, средила сам нос, па не бих да ме људи виде док се скроз не опоравим, а не бих ни да ме новинари негде ухвате и фотографишу. Највише сам код куће с породицом, одем до родитеља да видим како су и видим сестре, па после тога дођем кући. Видите да сам се скроз посветила породичном животу, а, искрена да будем, ништа друго ме и не занима - рекла је Луна, па открила како планира да прослави рођендан 8. марта.

- Ово што сам урадила на носу је било нешто што сам дуго планирала. Хтела сам себе да частим операцијом, није то ништа страшно, да не помисле људи да сам променила лични опис! Што се рођендана тиче, не бих да правим, као претходних година, огромна весеља. Планирам да тај дан обележим у миру с драгим људима и то је све. Биће то један леп ручак или вечера, у зависности од тога какви будемо с обавезама. Не бих да зовем превише људи, ипак је Мија још мала и не реагује добро на буку. Кад мало порасте, све ћемо да надокнадимо - рекла је Луна.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".