Њих двоје су последње две године у вези, а венчали су се прошле године.

- Тачно је, венчали смо се прошле године. Живимо на Авали с вуком Хасом и чопором мачића које је наш вук усвојио. Верујте ми да нема ништа лепше од животиња - рекао је на почетку разговора Драган и открио како му је у браку са 24 године млађом супругом, иначе сестром Луке Бојовића.

- Савршено нам је. То је наша мирна лука. Све је лепо, смирено, прецизније, све је у најбољем реду. Марија је предивна супруга - додао је за "Курир".

Капетан Драган и Марија су се дружили пре него што су започели емотивну везу, јер је њен отац Вук Бојовић, легендарни директор београдског зоолошког врта, био његов најбољи пријатељ.

- Кад сам изашао из заробљеништва, Вук и ја смо били нераздвојни, а и његова ћерка је била ту уз мене. Једноставно се десила љубав, неке ствари не можете речима да објасните - каже он.

- Кад Марија једног дана остари и умре, ја ћу наћи млађу и мени ће да остане комплетна имовина. То ми је план. Одмах ћу да нађем неку заносну младу и има да уживам - казао је он апропо разлике у годинама.

Иначе, Васиљковић је правоснажно осуђен на 13 и по година робије због ратног злочина у Книну и Глини током рата, а од прошле године је слободан човек. Његов најбољи пријатељ, а отац његове друге супруге, Вук Бојовић, преминуо је 17. септембра 2014.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".