Славица је 1991. године постала Мис Југославије и своју земљу представљала на светском избору. Након тога је почела да се бави музиком и узела уметничко име Дајана.

Највећу популарност доживела је деведесетих година када је музичка каријера у питању, али није била заборављена, па је 2009. године учествовала у ријалитију " Фарма".

Мисица и певачица има сина Алексу, а 2013. године удала се за бизнисмена из Канаде.


- Од 18. године сам у медијима, путовала сам, бавила се приватним послом, испуњавала себи жеље, немам за чим да жалим, све што сам хтела испунило се. Алексу сам добила после 30. и онда сам се смирила, отворила козметичко-фризерски салон и сад радим на отварању још једног. Многи ми замерају што сам направила толику паузу у музичком свету, питају ме што ме нема… Наступам, али не толико интензивно, не идем по свадбама, радим по дискотекама у иностранству - својевремено је изјављивала Дајана и додала:

- Није да ништа не радим, ја много тога радим, али моји послови нису медијски експонирани. Не знам колико људи зна да сам се пре бавила угоститељством, па бих поновно волела ући у те воде. Дуги низ година бавим се производњом ружа, имам стакленике с ружама и то већ 15 година.


Пре неколико година, Славици Трипуновић Дајани дијагностификован је рак грлића материце. Срећом, опака болест је откривена у најранијој фази и све се добро завршило, а лепота је и дан-данас краси.

- Дошло је и одрастање мог сина, који завршава кошаркашку академију у Италији. То је моја светла тачка и могу да му се посветим. Дошло је време да се посветим себи и путовањима за које нисам имала довољно времена - истакла је Славица недавно.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".