Хладну зиму у Београду заменила је уживањем на Малдивама, а како је рекла, дуго је планирала одмор на овој егзотиичној дестинацији, али јој све до сад није полазиило за руком.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сваке године тако планирам, пошто су јануар и фебруар некако естрадно мртви месеци, па људи побегну мало у топлије крајеве, али се мени увек нешто изјалови. Све нешто планирам и када треба да се деси ја упаднем у неке обавезе, увек се нешто дешава. Сада сам себи рекла "Види Светлана, има да идеш на одмор!" али на пасивни, потпуно пасивни одмор. Иначе, волим такве одморе, не волим оно где су журке и треске, где мораш да се дотерујеш и сређујеш, мени је тога преко главе заиста- признала је Цеца за Гранд Онлине.

Како каже, батерије је напунила и сада је спремна да своју позитивну енергију и знање преусмери на кандидате којима је ментор у "Звездама Гранда". Пробе за сад иду лако.

- Ми се договоримо све, па два или три дана радимо, кад како, зависи и колико их има, да би им се посветили лепо. Са Иваном Петерс се све договорим, па лепо прођемо све то, послушамо, одрадимо. Није ми то никакав терет, чак ми је баш и забавно јер су то сварно дивна деца - истиче и додаје шта свима замера пред излазак на сцену, али и који савет им најчешће даје:

- Да се смеју! Нико неће да се смеје. Изађу на сцену и само се смраче. Понављам им стално "Осмех, осмех" јер другачији тон изађе када певају кроз осмех, звучи много ведрије, заиста је тако!

- Ја сам нова овде и још увек нисам пала под утицај тога да ме нешто стресира. Мада, стално ми говоре да ћу видети кад дође до шестог, седмог, осмог круга, када се закувава ситуација. Мени је од почетка, од како сам дошла у овај формат тензично јер се ја заиста за сваког свог кандидата борим пуним срцем, сву енергију улажем у то. Стало ми је да та деца нешто науче од нас, покупе нека наша искуства јер је стварно велики дар то што Гранд продукција нуди младим такмичарима- искрена је.

(Гранд Онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".