Дивна је месецима храбро борила са раком плућа, али је нажалост болест победила. Карлеушина смрт највише је погодила њену ћерку Јелену, која се не мири са губитком мајке. 

Заједничким фотографијама пренела је лепе моменте које ће заувек памтити.

- Моја лепотица, моја вечна рана… Данас се навршава 3 године како нас је Дивна напустила…. Али само у физичкој форми. Док моје срце куца, она је жива... (Читав живот била сам на неки начин опседнута бројем 3 и Дивна је то знала. Увек сам бирала тај број у свему, од бројева телефона, намештала број 3 у свакој животној ситацији, итд... А онда... Моја мајка је умрла 3.марта (3.3.), а да нисам тог дана ни схватила да је управо тај датум. И кад смо за њу бирали гробницу изабрала сам по мом мишљењу најадекватнију у новонасталом посебном делу Бежанијског гробља... Неколико дана касније, видела сам да та парцела носи 1/33. Да ли су наше судбине математички прорачун Матрикса у ком несвесно живимо? Да ли у тој математици Универзума ми настављамо да живимо у неком другом броју после овоземаљске смрти? Или ја само тражим утеху у болу који не престаје... Биће да је то. Од кад је отишла, ја немам коме да се пожалим кад ми је тешко - написала је Јелена и изазвала емоције код људи који су видели.

"Једна је мајка", "Туга", "Дивна је била толико добро биће", "Жалосно, бол не пролази за мајком никада", гласили су само неки од коментара испод објаве.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".