- Почела сам да размишљам како да преживим три године јер нисам имала новца да једем у не знам каквим ресторанима, а нисам ни живела у дому где имам кухињу. Тако да је веганство кренуло из муке - рекла је Јелена када је гостовала у емисији "Шта сам теби и ко сам себи" на К1 телевизији.
Такође, супруга тенисера је изјавила да је један од разлога зашто је постала веганка страх од болести.
- Мислим да се људи посвете здравијем начину живота онда када им дијагностикују нешто. Са веганством сам кренула и из страха од болести. И то је најгори начин да почнете и не бих никога саветовала да било шта ради из страха. Ја се трудим да то не радим из страха - поручила је тада Јелена.
Није сигурна да ли ће до краја живота остати веган, али да јој је за сада најважније да се добро осећа.
Прочитајте још
- Ја сам била велики месојед, и јако га волим још увек, али га не једем. Добро се осећам и мени је то био циљ, да нађем начин како да живим овај живот будна, са енергијом, здрава - казала је, додајући да је важан и начин припреме хране.
- Моја исхрана је 70 одсто сирова храна, а тридесет одсто скувана. Најчешће једем супу, безглутенску тестенину, киноу, пиринач… Тешко је данас наћи праву храну и припремљену на здрав начин. Зато ми је важно да се добро организујем око оброка и срећна сам што имам партнера који је као и ја посвећен томе да остане здрав и јак. Наши режими исхране се тек мало разликују - закључила је том приликом Јелена Ђоковић.
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".