Она им је туристички водич и показује им знаменитости наше државе.

- Уживам. Све стижемине буним се. Драго ми је када имам обавезе. Ја сам радна жена - каже на почетку разговора Надица Зељковић.

У "Задрузи" су вас многи волели, али било је и оних које сте нервирали. Да ли вам се учесници са којима сте били у ријалитију сада јављају?

- Нико није имао потребу да ме воли. Можда сам некима била мила и увек ћу бити таква младим људима јер их доста разумем. Многима нисам била драга јер сам говорила да ћу да победим иако то нисам ни слутила. Увек сам говорила или ћу бити прва или 21. Тада је почело да им сметам што спомњим радничку класу, спортисте, а они немају ни дана радног стажа. Међутим, јављали су ми се после "Задруге" Јована Томић Матора, Сања Станковић, Марко Ђедовић, Филип Цар, Паула Хублин, Фран Пујас, Рилада Карахасановић, Наташа Радан, Милан Јанковић Чорба, Теодора Билановић. Нема ко ме није позвао да се видимо или да одемо на ручак. Ако сам неког заборавила ја му се извињавам.

Да ли сте нешто себи купили од новца који сте добили као победница “Задруге 4”?

- Сви ме питају за финасијски део. Надица је радна жена која цео живот има. Оно што је најважније има свој стан, а цео новац од победе поклонила свом детету. Тако да у тај финасијски део не желим да улазим. Иначе, један стан ми је купљен за рођендан, а то није од новца из "Задруге". Не сумњам у мог финасијског директора и инвестирора Кију Коцкар.

Кије нема у последње време у медијима. Шта се десило?

Презаузета је ових дана. Али оно што је мени најбитније и најдраже јесте да она има осмех

Фото: АТА имагес

 

 

Каква је као финасијски директор?

- Мени када би дали толике новце не бих знала шта треба да радим. Али она је врло паметна и промоћурна. Драго ми је што је таква. Иде напред. Ја сам од своје мајке отишла један степеник, а она од мене три, што се тиче напредовања и у животу. Свака јој част. Биће ово изненађење за њу, јер је ја ретко хвалим.

Да ли вас тишти то што Кија није још добила дете, па можда и са Слобом Радановићем?

- Деца се никада не планирају. Ако се то деси, онда то нису деца из љубави. Дете треба да се роди из љубави као што сам ја њу родила. Да ли у браку или ван, није битно. Да је и са Слободаном Радановићем добила дете мени би било драго. Када се све то дешавало после јединице, рекла сам: "Ако дође до помирења, да ми Слободан не долази пред очи док не стигне вест да ће бити неко дете”.

Фото: АТА имагес

 

 

Желели сте то дете?

- Да, да. Увек са желела дете из љубави. Али то није успело. Желим како Кији, тако и њему да се остваре као родитељи. То ме тишти. Али, ето дете се не планира. Биће.

Кија је темперамента девојка. Да ли је то наследила од вас или од покојног оца?

- Јел' крушка може да има јабуку? Има пола пола. И њен отац је био врло активан, боемски настројен, волео је музику, свирао гитару, држао ресторан. Није био статичан. А мене сте видели каква сам. Но, да напоменем да је Кија толико активна, да статичан човек код ње не може да прође.

 

Да ли би поново ушли у ријалити “Задруга"?

- Оно што сам ушла ушла сам. Нико мене није терао, далеко било, то сам хтела и то је то. Сада ми треба клупа и кокице. И ништа више ми није потребно.

(Блиц)