Иако је прошло доста година од када смо је гледали у улози атрактивне Бебе у "Срећним људима", Гордана се није пуно променила, па и даље важи за лепу жену.

 

 

Након бројних глумачких улога 2013. године лепа глумица била је учесница ријалитија "Фарма". Док су је неки звали "најомраженијом учесницом" због слободног понашања и љубљења са покојним Екремом Јеврићем и фолкером Ером Ојданићем, јавност је највише шокирао податак да након испадања из ријалитија није имала новац за такси до куће, а због истог проблема није могла да гостује у "Пинковом" јутарњем програму.

 

 

Гордана иначе има једну ћерку, Теодору, која важи за праву лепотицу и коју тренутно гледамо у серији "Три мушкарца и тетка", док идентитет њеног оца већ годинама крије.

Глумица није крила да је самохрана мајка и да је своју мезимицу одгајала сама.

 

 

- Пре него што сам у зрелим годинама остала у другом стању имала сам брак у коме нисам успела да се остварим као мајка и који се завршио споразумно. Међутим, после развода имала сам фаталну везу у којој сам непланирано остала у другом стању. Одлука да родим дете била је само моја јер сматрам да би свака жена која је у могућности требало да постане мајка и никада од мушке стране нисам тражила било шта. Ко је Теодорин отац знамо она, ја и он. Ми смо имале један озбиљан разговор на ту тему када сам јој све објаснила и више о томе не причамо - рекла је својевремено Гордана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".