До наступа ан песми Беовизије, многи Констракту нису убрајали на листама фаворита, а њена нумера и појава биле су коментарисане као само још једна у низу неприметних учесника, а многи су је прозвали чак и чудном, међутим, због три минута, колико је трајао њен наступ у првом полуфиналу све је добило преокрет.

Заслужено је добила прво место у трендингу мноштво, пре свега, позитивних коментара.

Фото: RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

Ана је успела да својим перформансом и другачијим звукоми темом привуче огромну пажњу гледалаца како у Србији, тако и у региону.

Многи Констактин наступ коментаришу као један од најоригиналнијих, док седи на столици и пере руке и у нумери говори о здрављу, а у рефрену понавља фразу "бити здрав", шаље јаку поруку и, судећи по реакцијама, заразним стиховима, постала је један од највећих фаворита.

Они који већ годинама прате њен рад су неизмерно поносни на њен тренутни успех у јавности.

 

 

- "Ин Цорпоре Сано" има много пратећих садржаја, под кровном темом односа према здрављу. Не могу да обухватим све, али издвајам однос према здрављу који иде од "мора" до "може". С једне стране живимо у атмосфери (страха) у којој је здравље постављено као врхунска вредност иза које стоји једна енормна потрошња - рекла је раније Констракта.

- О здрављу се прича као о нечему што је у потпуности у нашој контроли, само ако урадимо ово, купимо оно, запратимо најновији тренд, послушамо оно… Мора се бити здрав. То је пресија која нас оставља у страху. С друге стране, могуће је остварити један здраворазумски однос у коме је здравље донекле у нашим рукама у коме се, сходно томе, болест и коначно смрт, прихватају са мање страха. А системска подршка је танка, нажалост, како у здравству тако и у едукацији на ту тему. Здравство је све више недоступно и скупо… И тако даље - изјавила је тада за портал "Нова С".

Занимљиво је да Ани ово није први иступ на песми Беовизије, а 2009. године је учестовала са бендом "Земља грува".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".