- Шта је теби бре - питала је Алекс.

- Пун ми је ку**ц свега - рекао је Дејан.

- Ало, дечко - рекла је Алекс.

- Немој да ми се обраћаш са дечко... Сваки пут се на мене све. Борба добра и зла. Може:" Дејане, крив си" . За све је Дејан крив - рекао је Дејан.

- Разумем те - рекла је Алекс.

- Пет месеци се носим са тим да сам најгори - рекао је Дејан.

- Ја ти ништа лоше нисам урадила, да би ти имао овакве реакције. Питам те, шта је твој проблем? Рекла сам шта мислим - рекла је Алекс.

- Супер си рекла шта мислиш. Твоје мишљење ме ставља у проблем... Ја кад бих рекао ону ситуацију од данас, било би, али нећу, не интресује ме! Ја не могу да се носим са тим - рекао је Дејан, па се Алекс окренула и отишла.

Алекс се убрзо вратила кад је чула да Дејан лупа, па је уследила свађа:

- Ако си се већ окренула и отишла, само иди. Свако се од мене окренуо и отишао. Идите сви, али кад сам у проблему не прилазите ми - рекао је Дејан.

- Немој то да радиш! Стани! Нема потребе то да радиш - рекла је Алекс.

- Ситуација у којој се налазим је мач са две оштрице, јер сам у свакој је**н. Не могу да се смирим! Немој молим те - драо се Дејан.

- Молим те, да ли можеш нормално да причаш са мном. Нећу ти окренути леђа, нећу да се свађам са тобом - рекла је Алекс.

- Ја не могу да се исконтролишем, зато што ми се дуби на глави овде. Је**га у црвеном сам - рекао је Дејан.

- Ништа ти лоше нисам урадила, само сам замерила то што је рекла - рекла је Алекс.

Александра Николић и Дејан Драгојевић током емисија "Питања новинара" имали су жесток окршај, који се наставио у економском дворишту и то све због Сандре Решић. Ипак њих двоје су прешли преко тога и наставили као да се ништа није десило.

Кад су се спремили за спавање увукли су се у кревет у почели да размењују нежности, а обоје нису скидали осмех са лица. Да ли ће Сандра и даље бити проблем у њиховој вези или ће Алекс прихватити њихово дружење, остаје да видимо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".