Популарна певачица Марина Висковић недавно је обрадовала публику новом хит песмом "Пиће и таблете", на коју је поносна, а срећном је чине бројни позитивни коментари који јој свакодневно стижу.

Иначе, шушкало је да је недавно отишла на "ремонт" код пластичара, а Марина није желела да крије, већ је признала да се подвргла новим естетским корекцијама.

Фото: АТА имагес

 

- Била сам на одмору пет дана, имала сам неке естетске корекције. То су испратили моји пратиоци на Инстаграму... Иако то није наивно, успела сам да изгурам и наступ у петак, када сам промовисала песму. Није ми било лако да изгурам све, упркос мом физичком стању, али сам се потрудила да публика то не примети - говорила је Марина.

Фото: АТА имагес

 

Певачица и даље не говори увек транспарентно о свом љубавном животу, али не крије да прижељкује да се ускоро уда и постане мајка.

- Срећан је човек који ради оно што воли и што га испуњава, као и ја, такође сам и врло породична. Волела бих да се остварим као мајка и супруга, иако до сада нисам причала о томе. Не дешава се ништа, али с обзиром на моје године и околности, било би паметно да се у наредних пар година и то заокружи. Заборављам са ким су ме спајали, ништа од тога није истина. Увек се трудим да свој приватни живот чувам, као и до сада, јер мислим да то није кључна тема. Сви ми волимо да имамо неког и будемо заљубљени, а сада би требало и ја да се уозбиљим по том питању. Мој тата је одустао од зета, он зна да сам мало ћакнута, све му је јасно! Уопште се не нада, он и даље мисли да има 30, а ја 12 година и супер функционишемо - казала је она.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".