Иначе, језиви злочин откривен је прошле недеље након што је Јасмина С. пререзала себи гркљан и са тешким повредена одведена у болницу. Малишани од шест, осам и девет година су у том тренутку били у изнајмљеном стану у ком су живели неколико година.

- Та деца су већ истраумирана јер су нашла опроштајно писмо мајке. Тада су збринути и Центар за социјални рад је преузео бригу о њима и смештени су у хранитељску породицу, јер нису хтели да их раздвајају - каже саговорник.

Десанка С., мајка убијеног Синише каже за да деца и даље не знају каква је судбина задесила њихове родитеље.

- Деца су одведена у хранитељску породицу и и даље су тамо. Они не знају шта им се дешава са родитељима, као ни да им је тата убијен, ни да је Јасмина у болници и да је она осумњичена - каже неутешна жена и додаје:

- Нисмо им рекли, јер ће то урадити стручњаци из Центра за социјлни рад. Они ће проценити ситуацију и тренутак када ће им то саопштити.

Десанка каже да су морали да оду у стан у ком им је син настрадао, као и да им том приликом нимало није било лако.

- Били смо до стана како бисмо узели дечије ствари и однели у Центар за социјални рад - прича и даље потресена мајка убијеног Синише.

Неутешна жена каже да још увек нису добили резултате обдукције Снинишиног тела.

- Нико нам ништа није рекао за обдукцију, па не знамо како нам је син тачно убијен. Очекујемо да ћемо добити папир ускоро - каже она и додаје да су се ових дана више бавили сахраном сина и тиме како да унуцима олакшају овај тежак период.

Такође, Десанка напомиње и да су се чули и видели са Јасмининим сином из првог брака који је много волео Синишу.

Подсетимо, Јасмина С. мужа је наводно убила са више убода ножем, па његово тело ставила у кревет и заливала га омекшивачем како се не би осећао смрад труљења тела. У стану су са њима све време живела њихова малолетна деца. Јасмина је малишанима, али и комшијама, испричала да је супруг у болници јер има висок притисак.

За стравични случај сазнало се када су деца пронашла Јасминино опроштајно писмо и са њим отишла код комшије који је и алармирао полицију. Јасмина С. пронађена је на поду, у истој соби у којој је на кревету лежао њен мратв мужем, а себи је покушала да пререже гркљан.

(Kurir)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".