Многи коментаришу да је диригент Великог ревијског оркестра РТС- а Филип Булатовић, по мишљењу многих ''украо'' шоу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Bulatovic (@mapokeys)


,,Легенда'', ,,Украо шоу'', ,,Какав животни вајб'', ,,Улепша ми дан'', "Он је мега цар"- само су неки од многобројних коментара о Филипу који се вирално шире интернетом.

- Било ми је смешно када су људи написали: "На чему је овај, има ли неко број од овог диригента да нађем његовог дилера" - прокоментарисао је диригент у емисији на К1.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Bulatovic (@mapokeys)


Подсетимо, Констракта је освојила прво место на Беовизији 2022 са песмом "In Corpore Sano". На другом месту нашла се певачица Сара Јо са песмом "Мушкарчина" која је важила за главног фаворита.

Треће место припало је Зорји са песмом "Зорја", док је четврто освојила Ангелина са песмом "Оригами", а фолк певач Аца Лукас са песмом "Оскар" освојио пето место.

На 6. месту се нашла Зое Кида са песмом "Бејбе", на 7. Лифт са песмом "Драма", на 8. Марија Микић са песмом "Љубав ме инспирише", на 9. Ана Станић "Љубав без додира", на 10. Chegi & Браћа блуз бенд "Девојко са пламеном у очима", на 11. Тијана Дапчевић "Љуби љуби довека", на 12. Ивона "Знам", на 13. Гифт "Хаос", на 14. Зејна "Нема те", на 15. Наива "Скидам", 16. Grampohonedzie "Почињем да лудим", 17. оркестар Александра Софронијевића "Анђеле мој", 18. Бибер "Две године и шест дана".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".