Комшије су откриле да су глумца више пута видели да улази у зграду директорке једне фирме у Молеровој улици.

- Јелена и Милан су се упознали преко заједничких пријатеља и брзо су се зближили. Разменили су бројеве телефона, тако је све почело, али нико од људи из њиховог окружења није имао појма да ће ући у везу. Јелена је од Милана старија 17 година, али то им уопште није битно - рекао је добро упућен извор, близак пару и објашњава да су њих двоје лудо заљубљени, као и да су једно другом велика подршка:

Фото: Тањуг/Архива Новости

 

- Њих двоје се заиста воле и сами знате ону чувену реченицу "Љубав не пита за године". Нераздвојни су и ево, богами, већ су две и по године заједно. Марић живи с Јеленом у њеном стану у Молеровој улици. У почетку је долазио често, па онда свакодневно, да би се на крају преселио код ње. Многи не знају да је она због њега оставила породицу и једино на јој многи на томе замерају - додаје извор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Марић, који је ових дана у жижи јавности због филма "Тома", чува своју приватност, јер је раније доживео непријатност када је био у вези са старијом колегиницом из Хрватске, Нином Виолић.

Милан је Нину Виолић упознао у Београду 2014. године, када је гостовао са представом "Како смо преживели", а своју романсу су наставили у Загребу, приликом његовог гостовања и играња у једној представи.

Фото: Вукица Стругар

 

- Иначе сам затворен човек и не волим да причам превише о себи. Нисам знао да ће то толико привући медије. То је више било присутно код хрватских медија, јер она тамо живи. На сву срећу, то је мало прешло код нас . Али заиста је био грозан контекст у који су нас ставили. Ја сам тада био ужасно бесан. Наслови су били ужасни - "Хрватска кугуарка завела младог глумца" - изјавио је Марић.

(Српски Телеграф)