Њен емотивни живот често занима јавност после развода, али Сања је неколико пута истицала да још увек није нашла мушкарца по својој мери.

Она је сада на Инстаграму заинтригирала пратиоце на Инстаграму када је на журки поводом свог 48. рођендана открила и емотивни статус.

Наиме, Сања је ставила наруквицу "слободна" и "компликовано", те су се многи запитали шта се дешава са њеним љубавним животом и како то у исто време можеш бити у компликованом односу са неким, а са друге стране слободан за неку наредну прилику.

- Ја сам се удала из велике љубави, а не на основу звања, знања и биланса. Ја сам емотивна спонзоруша. Увек се водим емоцијама. С временом је мом супругу почело да смета што сам јавна личност, иако он безгранично поштује то чиме се ја бавим. Такође, путеви су почели да нам се разилазе, а уверења о заједничком животу почела су да нам се разликују. Емоције су се угасиле и одлучили смо да се разиђемо. Пре неколико месеци смо престали да живимо заједно, а пре две – три године смо се емотивно растали. Чак две године смо се трудили да одржимо брак због нашег сина Страхиње. Борила сам се и није било лако. Нисмо хтели да се растанемо званично док Страхиња не буде срећан. Он ништа није примећивао, врло мудро смо то радили. Путовали смо често, трудили се да све функционише како треба, али схватили смо временом да то не води никуда. Претходно смо одлазили код терапеута да посложимо ствари заједно и да буде што безболније, иако је било јако тешко - причала је Сања за медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".