Никола М. (27) из дољевачког села Шарлинац, ухапшен због сумње да је у ноћи између 8. и 9. марта у својој породичној кући, на смрт избо ножем Нишлију М.М. (24), на саслушању није спорио убиство, сазнају "Новости".

Међутим, како сазнајемо, тврдио је да је био престрављен након што су му М.М. са још двојицом пријатеља упали у кућу у касне сате и напали њега и његовог пријатеља. Истакао је да је нож потегао у самоодбрани и више пута избог младог Нишлију.

Како сазнајемо, осумњичени за убиство и његова жртва разговарали су преко Инстаграма непосредно пре крвавог обрачуна поводом новца за који је М.М. тврдио да Н.М. дугује његовом пријатељу.

Нишка полиција је саопштила да је осим Н.М. који се сумњичи за убиство,  због учествовања у тучи, слободе лишила и Д.П. (19), М.Ц. (20) и Н.С. (22).

Породица настрадалог младића није желела да говори за медије. Само се отац убијеног младића на Фејсбуку опростио од њега. Убијени младић је са породицом живео у нишком насељу Бубањ, али је носио другачије презиме, јер га је из неких разлога, променио.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".